چه چیزی باعث می شود تا به یک کارآفرین موفق تبدیل شویم؟ این سؤالی است که اکثر افراد راه کارآفرینی می خواهند جواب آن را بدانند و همیشه به دنبال ایده های خلاقانه کسب و کار به صورت خانگی , اینترنتی و یا هر روش دیگری هستند.
مخصوصاً اگر واقعا بخواهند اعتباری به دست بیاورند و کسب و کار جدیدی را راه اندازی کنند. پاسخ مشخصی در جواب این سؤال وجود ندارد چرا که دو فرد نمی توانند از طریق روش های مشابه به موفقیت برسند.
در زندگی فاکتورهای زیادی وجود دارد که افراد موفق را از بقیه جدا می کند. با توجه به زمینه های آموزشی، اجتماعی و فرهنگی جاده موفقیت برای همه افراد جامعه فرقی نمی کند، ولی به افرادی نیاز دارد که بتوانند بر موانعی که روبرو می شوند غلبه کنند و به پیروزی برسند.
هیچ راه دقیقی برای پیداکردن رازهای تجارت و کاری، وجود ندارد، ولی صفاتی وجود دارد که به آنها کمک می کند کارآفرینی را به خود جلب کنند.
خوشبختانه، برخی صفات هستند که اگر آنها را در زندگی خود بکار گیرید، می توانید راه خود را پیدا کنید و سرنوشت خود را تعیین کنید.
یک کارآفرین موفق چه شاخصه هایی می تواند داشته باشد؟ (۱۰ شاخص)
۱ . خلاقیت لازمه کارآفرینی
شاید تعجب کنید که چگونه کارآفرینان موفق آن کار را انجام دادند، تعجب کنید چگونه توانستند کار خود را از پایه بسازند و به بهترین شکل برسانند.
متأسفانه نتایج دیدنی نیست. شما سعی کنید ادامه دهید. برای یک کارآفرین موفق بودن، مهارت ها و ویژگی هایی وجود دارند که شما باید آنها را داشته باشید.
این ویژگی ها فراتر از اعتبارات شما هستند و مشخص می کنند چگونه شغل خود را به مرحله بعد ارتقا دهید.
این ها مهارت ها و ویژگی هایی هستند که شما باید داشته باشید:
۲ . مهارت های رهبری برای کارآفرین نمونه
آیا مهارت های رهبری برای کارآفرینی خوب را دارید؟ آیا رهبری خود را دوست دارید و یا اینکه نوع مدیریت کارآفرینی خود را می خواهید تغییر دهید؟ به عنوان یک صاحب شغل و کارآفرین نمونه ، باید بتوانید کارمندان خود و دیگر اعضای تیم را مدیریت کنید.
کارهایی که به اهداف و آرمانهای خود می رسند که با داشتن رهبری از میان مشکلات عبور کنند و آنچه را که باید انجام دهند.
بودن یک رهبر خوب به این معنی است که با کارمندان خود کار کنید، در مواقع دیگر سؤالات خود را مطرح کنید و به طورکلی به خوبی ارتباط برقرار کنید تا مطمئن شوید در کارتان به هدف خود می رسید.
کیفیت یک رهبر خوب به استاندارهایی که برای دیگران تعریف می کند، بر می گردد.
۳ . مهارت ارتباطات خوب یک کارآفرین موفق
برای به پایان رسیدن کاری را که شروع کردید، باید بتوانید به خوبی اهداف خود را با دیگر اعضای گروه که در تولید و نوآوری شامل هستند سهیم کنید.
یک کارآفرین موفق باید کارمندان خود را درک کند، نقاط قوت یا ضعف آنها را بشناسد، کمک کند از آنها به طور مؤثرتری استفاده کند،کار و کارمندان بهتری ایجاد کند. این فقط از طریق ایجاد ارتباط میسر است.
ایجاد ارتباط به دو روش است و شما باید به آن گوش دهید. مهارت های خوب نوشتن و خوب حرف زدن برای ایجاد کسب و کار مهمترین عامل است.
وقتی دنبال سرمایه گذاری و مدیریت مشتریان هستید، یا اینکه مشغول معاملات جدیدی هستید، ارتباطات جدایی ناپذیر هستند.
در ادامه می توانید دانلود کنید: آموزش مدیتیشن و خودهیپنوتیزم
۴ . کارآفرین برتر ریسک پذیر هست
یک کارآفرین برتر تعریفی از پذیرنده ریسک است. رشد کار بستگی به توانایی شما در اداره آینده نامعلوم دارد وقتی به استقبال چالش ها و مشکلات مسیر خود بروید. شما باید بخواهید برای پول، زمان و دیگر عوامل ریسک کنید.
برای رویارو شدن با این احتمالات، باید مجموعه ای از عوامل را کنار هم بگذارید و برای مقابله با آن برنامه ریزی کنید و به یک کارآفرین برتر تبدیل شوید.
۵ . مدیریت کارآفرینی شجاعانه
شما نمی توانید کاری را اداره کنید وقتی از هر تغییر اطراف خود می ترسید. قبول کردن ریسک طبیعت شجاعی می خواهد.
همیشه لحظات ترسناکی وجود دارند، اما توانایی شما برای تمرین و برنده بودن قدرتی است شما را رو به جلو سووق می دهد و باعث پیشرفت کار شما می شود.
۶ . بتوانید به بصیرت خود گوش دهید و به آن اعتماد کنید
هیچ کارآفرینی وجود ندارد که با گوش کردن به بصیرت خود اشتباه کرده باشد یا پشیمان باشد. در یک زندگی معمولی و دنیای کسب و کار، باید به آن صدای کوچک گوش دهید و وقتی درون شما می گوید برو، قدم بردارید.
نتایج قابل توجهی که توسط کارآفرینان موفق گزارش شدند، نشان دادند کسانی که به غرایز خود اعتماد می کنند، حس ششم آنها دوبرابر شده است. این حس ششم خیلی قوی است و شما باید بتوانید و بخواهید بر آن اعتماد و تکیه کنید. مهم نیست بقیه اعضای تیم چه فکری می کنند.
در ادامه بخوانید: اعتماد به نفس چیست و چطور آن را افزایش دهیم
۷ . انگیزه و اشتیاق در کسب و کار
مهمترین ویژگی که همه کارآفرینان دارند این است که در کسب و کار خود که انجام می دهند مشتاق هستند وانگیزه دارند تا هر روز بتوانند به امواج کسب و کار بدون تسلیم شدن ضربه بزنند.
به خاطر این اشتیاق، شما تا دیر وقت بیدار می مانید تا وظایف تمام نشده خود را کامل کنید، زودتر بیدار می شوید تا برای مشتریان خود پاسخگو باشید، بی وقفه بدون خسته شدن کار می کنید، می خواهید کار خود را قوی تر کنید، و هر روز با دوست داشتن از کار خود بیدار می شوید.
بدون داشتن این انگیزه درونی تا این موارد را برای خود ایجاد کنید، در کار خود موفق نخواهید بود.
۸ . ایده کارآفرینی با بلندهمتی
وقتی دنبال تغییر دنیا با کار خود هستید، باید پروژه های بلندپروازی داشته باشید. پروژه های بلندپروازانه اغلب به عنوان عامل تخریب کننده سرمایه گذاری شناخته شدند.
برای رسیدن به رسیدن به مقام بالا، پروژه شما باید به گونه ای باشد که در ارتباط با وضعیت نامساعد جهان باشد.
به عنوان یک کارآفرین موفق (باید بدانید هدفگذاری چیست و چطور در زندگی هدف انتخاب کنید) ، هدف مقدس شما باید یک پروژه یا خدماتی باشد که دنیا را تکان می دهد. با این روش می توانید دید مردم را تغییر دهید، ارتباط برقرار کنید یا چیزهایی را مشخص کنید.
۹ . ایده های کارآفرینی با داشتن رؤیا و آرمان های بزرگ
رؤیاهای خلاقانه کسب و کار معمولاً گرایش به پیچیدگی و تغییر واقعیت دارند و در نهایت می خواهند روشی که مردم دنیا را با آن می بینند تغییر دهند.
برای یک کارآفرین برتر بودن ، باید بتوانید این دیدگاه ها را در ذهن خود بگنجانید تا پیشرفت بزرگی به دست آورید که هرگر هیچ شخص معمولی نمی تواند فکر آن را هم بکند.
کلید فهمیدن یک رؤیا این است که فقط بر موفقیت در کسب و کار خود تمرکز نکنید، بلکه بر اهمیت آن فکر کنید، و بعد با ایده های کارآفرینی جدید قدم های کوچک و پیروزی های کوچک در طول مسیر خود بردارید تا صبح بهتری برای خود بسازید.
معجزه هدفگذاری را دانلود کنید
۱۰ . نوآوری در کارآفرینی
لازم نیست که تمام مسائل تکنولوژی و برنامه ریزی را به طور حرفه ای بدانید ولی در این عصر تکنولوژی، حداقل باید ظرفیت بازار برای تولیدات خود یا خدماتی که ارائه می کنید را داشته باشید و بتوانید با مشتری ها و یا رقبای خود از طریق رسانه های اجتماعی ارتباط برقرار کنید.
شما باید از امکانات نوآوری رسانه ای شخصی و شرکتی برای ایجاد و بالابردن نام تجاری کار خود استفاده کنید.
کار در منزل ( کسب و کار خانگی )
بسیاری از افراد علاقه مند به کار در منزل هستند و می خواهند کسب و کار خانگی خودشان را داشته باشند. به طور مثال بسیاری از خانم های تحصیل کرده که مجبور به نگهداری از فرزندشان هستند، می توانند با انتخاب مناسب و کار در خانه هم وظایف مادری خود را انجام دهند و هم اینکه با راه اندازی کسب و کار کوچک خودشان درآمدی برای اقتصاد خانواده داشته باشند.
در چنین مواقعی کسب و کار خانگی می تواند راه مناسبی برای اجرای ایده های جدید کارآفرینی باشد.
کارآفرینی در منزل گاهی می تواند در حد یک کسب و کار چند میلیاردی رشد کند و به عنوان یک ایده کارآفرینی جدید مورد توجه قرار گیرد.
بسیاری از کسب و کارهای برتر امروز دنیا در حوزه اینترنت مانند فروشگاه بزرگ آمازون در حقیقت یک کسب و کار خانگی بودند که کم کم رشد پیدا کردند و خود را ارتقا دادند.
ایده های کارآفرینی برای کار در خانه
برای پیدا کردن کار در خانه هر فردی باید با توجه به مهارت هایی که دارد و در موقعیت جغرافیایی که زندگی می کند کسب و کار خانگی متناسب را پیدا نماید.
اما آنچه که مسلم است، بعضی کارها می توانند در اکثر نقاط مورد استفاده قرار گیرند.
از جمله ایده های کارآفرینی برای کار در خانه می توان به موارد زیر اشاره کرد:
-
ترجمه متون و کتاب ها و همکاری با ناشران و مجلات مختلف
-
تایپ و ویراستاری مطالب
-
انجام پروژه های دانشجویی
-
آشپزی و کترینگ مواد غذایی برای شرکت ها و ادارات و سازمان ها
-
شیرینی پزی و پخت کیک برای کافی شاپ ها و رستوران ها
-
راه اندازی مزون لباس های مردانه، زنانه و بچه گانه در خانه
-
انجام کارهای گرافیکی و طراحی کارت ویزیت
-
ساخت صنایع دستی و سنتی
-
آرایشگری و خدمات زیبایی برای بانوان
-
پرورش قارچ
-
طراحی سایت های اینترنتی
-
کسب و کار اینترنتی
و صدها شغل و طرح کارآفرینی دیگر که می توانید به کمک آن ها کسب درآمد نمایید.
تمام موارد گفته شده نمونه هایی از ایده های کارآفرینی برای کار در خانه بودند که شما می توانید به اقتضای تخصصی که دارید و موقعیت جغرافیایی که زندگی می کنید، فرصت های جدیدتر و ایده های جدید کارآفرینی به آن ها اضافه نمایید.
کسب و کار اینترنتی
کسب و کار اینترنتی یکی از مشاغلی است که به بازار پرسود استارت آپ ها و کسب و کار های نوپا در کشورها اضافه شده است و می توان به عنوان یک ایده کارآفرینی مورد توجه قرار گیرد.
در کسب و کار اینترنتی می توان به دو روش خدمات را ارائه نمود و مشغل به کار شد. حالت اول این است که شما به عنوان یک متخصص در زمینه طراح سایت و آی تی به مشاغل دیگر کمک می کنید تا بتوانند خدمات خود را بر روی اینترنت عرضه نمایند و به عنوان پشتیبان فنی برایشان کسب و کار اینترنتی راه اندازی می کنید.
حالت دوم این است که شما به واسطه تخصصی که دارید می توانید خدمات خود را در عرصه اینترنت به نمایش بگذارید و برای خود بازاریابی اینترنتی نمایید و مشتری های جدید را برای خود جذب نمایید. بیل گیتس ثروتمندترین مرد جهان و رئیس شرکت مایکروسافت یک کارآفرین بسیار موفق بود.
مهارت های مدیریت مالی خوب در استارت آپ
شما باید بتوانید پول خود را مدیریت کنید. حتی وقتی یک مدیر مالی استارت آپ داشته باشید، باید بتوانید همه چیز را کنترل کنید و در تصمیم گیری های مسائل مهم مالی کمک کنید.
علاوه بر مدیریت مالی استارت آپ ، باید توانایی و ظرفیت افزایش سرمایه هم داشته باشید. برای اینکه سرمایه گذاران علاقه مند را در زمینه کاری خود پیدا کنید، باید بتوانید به آنها نشان دهید چه در دست دارید و آنها چه سرمایه گذاری برای کار شما می توانند انجام دهند.
در نهایت، موفقیت کار شما بستگی به این مهارت ها و این ویژگی ها دارد. یک کسب و کار رو به روشد نه تنها اختلال ایجاد نمی کند، بلکه می تواند تأثیر خوبی بر جامعه داشته باشد.
هدف شما در کارآفرینی فقط نباید افزایش حقوق باشد، بلکه نگرش برای تغییر اطراف خود را داشته باشید تا بتوانید برای جامعه سودمند باشید.
کارآفرینی با سرمایه کم
برای کارآفرینی با سرمایه کم کارآفرینان موفق منتظر نمیمانند تا شما بگوئید چهکار انجام دهید، یا برای اینکه شرایط عالی باشد، یا برای کنترل منابع نیاز دارند درصحنه باشند.
بهقولمعروف آنها فقط باید بروند و انجام بدهند. در پایان داستان، آسان به نظر میرسد درست است؟ اما فرآیند سادهای نیست.
این همان روحیهای است که موفقیت بعد چند بار شکست، رد شدن و عقبنشینی بدیهی باشد.
این روحیه است که کارآفرین برتر را قادر میسازد خود را از زمین بلند کنند، گردوغبار خود را خاموش کنند و دوباره شروع کنند، حتی اگر نتیجه نامعلوم باشد.
اینگونه است که میتوانید در رؤیای خود بمانید، به روبهرو شدن با همه فرصتها باور داشته باشید تا روزی که به حقیقت محکم برسید.
و بهترین قسمت آن کدام است؟ شما حتی تا حالا کسب و کار خود را برای داشتن روحیه کارآفرینی ایجاد نکردهاید.
شما میتوانید بر روی تبدیل شغل خود کارکنید، کسی را بهکارگیرید، یا از یک مؤسسه غیر سودآور، دانشگاه یا مؤسسه دولتی کاری انجام دهید. این یک کارآفرینی نام دارد.
مسلماً این میتواند چالشبرانگیز باشد. شما اغلب تمام منابعی که نیاز دارید نمیتوانید کنترل کنید. بااینحال، تعریف ما را فراموش نکنید! کارآفرینان موفق مصمم بهسوی اهداف خود پیشرفت میکنند با وجود اینکه منابع خود را تحت کنترل نداشته باشند که این مهمترین راز کارآفرینی با سرمایه کم است.
به نظر شما مهم ترین شاخصه های یک کارآفرین موفق چیست؟ چه ايده های کارآفرینی دیگری وجود دارد که برای راه اندازی یک کسب و کار جدید در خانه یا منزل می توانید به بقیه دوستان نیز پیشنهاد کنید؟ لطفا نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید.