Home / مقالات / ۷ مهارت اساسی برای یک مهندس
مهارت مهنذسی
مهندس

۷ مهارت اساسی برای یک مهندس

امروزه مهندسی یکی از رو به رشدترین و هیجان‌انگیزترین مسیرها و راه‌های شغلی است. و یک مهندس نیاز به کسب یکسری مهارت اساسی دارد.

برای فارغ‌التحصیلان دانشگاه، نیز می‌تواند یک کار پرمنفعت، با درآمد بالا و دارای ثبات شغلی باشد. به‌هرحال، باید خیلی مشتاق باشید تا مهارت‌هایی که نیاز دارید و دانش مربوطه را برای شغل خود بدانید.

اگرچه، بعضی از شغل‌ها راه‌های متفاوتی برای پیشرفت دارند، مهندسی گرایش به تلاش بیشتر و سخت‌تر در مسیر پیشرفت دارد. درحالی‌که مهارت‌های لازم برای موفقیت یک مهندس زیاد است.

مهارت‌های اساسی برای یک مهندس عبارت‌اند از:

  • توجه به جزئیات:

    پروژه‌های مهندسی فوق‌العاده پیچیده هستند. جنبه‌ها و برگ خریدهای متفاوت وجود دارند که باید در نظر گرفته شود، اما نه صدتا.

شما باید سطح بالایی از جزئیات را به خاطر داشته باشید تا بتوانید مراحل متفاوت برنامه‌ریزی، ساخت و توسعه را حفظ و پیگیری کنید. اگر جزئیات فراموش شوند، کل نقشه و مسئولان آن در معرض خطر قرار دارند.

 

  • مهارت‌های اجتماعی:

    مهندسی خیلی تکنیکی است، اما شما احتمالاً با افراد بیرون از کار خود ارتباط خواهی داشت، مانند مشتری‌ها که پیش‌زمینه‌ای از تکنیک ندارند.

مهم است که شما بتوانید دانش خود و کارهایی که لازم است را به صورتی که می‌توانند درک کنند، به آن‌ها توضیح دهید. به‌علاوه، توانایی برای توضیح مفید و مختصر که محکم نیز باشد، در سراسر مراحل تولید لازم است.

 

  • تمایل به یادگیری:

    مهندسی یک دانش دائماً در حال تغییر و تحول است. نرم‌افزار، تکنولوژی و تکنیک های جدید هرساله در صنعت به وجود می‌آیند.

مهندسان حرفه‌ای باید بخواهند و قادر باشند آخرین مسائل و مباحث را یاد بگیرند تا در این حرفه ثابت و خوب باقی بمانند. یادگیری یک مهارت اساسی برای مهندس محسوب می شود!

 

  • قدرت رهبری:

    مهندسان معمولاً به خاطر توانایی‌هایشان شناخته می‌شوند، اما مهم است که بتوانند رهبری کنند.

شما نیاز دارید یاد بگیرید چگونه مسئول و نماینده وظایف خود باشید، کارمندان را تشویق کنید و در آن‌ها انگیزه ایجاد کنید و پروژه را از اول تا پایان مدیریت کنید.

 

  • کارگروهی:

    مهندسان نباید تنهایی کار انجام دهند. شما با کارمندان زیادی کار خواهید کرد، هم مهندسین همکار و افراد بیرون از محل کار خود با شما همکاری خواهند کرد تا پروژه شما به‌طور واقعی اجرا شود.

شما نیاز دارید بتوانید با اقشار مختلف در هر سطح از جامعه کار مشترک انجام دهید.

 

  • دانش STEM:

    بنیاد حرفه مهندسی است که درک قوی از مباحث علم، تکنولوژی، مهندسی و ریاضی می‌دهد.

شما احتمالاً نیاز دارید تسلط خود را بر این موضوعات به دست آورید و یا درجه تخصصی در این زمینه‌ها مانند کارشناسی ارشد و یا دکترا را نیز به دست آورید.

 

  • مدیریت:  

    شما به‌عنوان یک مدیر احتمالاً با گروه‌های بزرگ کار خواهید کرد و مهندسان کوچک‌تر را نیز برای پیشرفت حرفه خود، مدیریت خواهی کرد. مهارت‌های مدیریت برای موفقیت شما و موفقیت کل پروژه شما ضروری است.

مهندسی یک پروژه پرسود و سریعاً در حال رشد، همراه با پتانسیل بالای حقوق و موفقیت است. اما یکی از چالش انگیزه‌ترین صنایع است، که نیاز به دانش عمیق در خیلی از مسائل تکنیکی و مسئولیت‌پذیری بالا دارد. این ۷ مهارت اساسی برای موفقیت در حرفه مهندسی نیاز هستند.

2 نظرات

  1. به طور کلی همیشه افراد موفقی از تیپ های شخصیتی مختلف در تمام مشاغل هستند و نمی توان دقیقا اعلام کرد که فقط تیپ های شخصیتی خاصی هستند که در شغل موفق می شوند.

  2. مهندس فلکی راه دیر شش جهتی
    چنان ببست که ره نیست زیر دیر مغاک

نظرتان را بفرمایید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.