Home / پول / ۳ روش برای تربیت فرزندان پولدار
تربیت فرزندین پولدار
فرزندان پولدار

۳ روش برای تربیت فرزندان پولدار

پدر و مادرها دوست دارند در تربیت فرزندان پولدار داشته باشند، تا هم مثل خودشان سختی‌های بی‌پولی را لمس نکنند.

وضعیت مالی فرزندان برای همه آن‌هایی که فرزند دارند، یک دغدغه همیشگی است. باید روش صحیح پولدار شدن و کسب درآمد از راه‌های درست را به فرزندان آموزش داد تا در تأمین زندگی و معاش خود دچار مشکل نشوند.

کارآفرینی باید برای هرکسی هدف باشد. وقتی ما به خاطر پول درآوردن استخدام شویم، باید به یاد داشته باشیم که نه‌فقط برای دیگران، بلکه برای راحتی زندگی خودمان کار می‌کنیم.

چه تمام‌وقت و یا به‌عنوان کار جانبی، ما باید راهی را شروع کنیم که خود را توسعه داده و رشد کنیم.

این روزها اکثر کارآفرینان مسیر خود را از سن بالا شروع می‌کنند. به‌عنوان والدین کارآفرینی،فرزندانتان می‌توانند آموزش مالی خود را شروع کنند و در اسرع وقت، مسیر خود را به دنیای کسب‌وکار برای افزایش شانس موفقیت خود در آینده آغاز کنند.

بهترین راه برای ایجاد حس کاسبی در تربیت فرزندان، درس‌های پولی و مفاهیم مربوط به آن را در بازی آن‌ها جای دهند و در راهنمایی‌های خود استفاده کنند. آن‌ها را دست‌کم نگیرید برای اینکه آن‌ها به‌سرعت از طریق تجربه، تقلید و مشاهده یاد می‌گیرند.

اینجا ۳ درسی که می‌توانید برای تربیت فرزندان پولدار مدنظر قرار دهید ارائه‌شده است:

تربیت فرزند پولدار

  • تنظیم بودجه

اکثر بچه‌ها از والدین خود می‌خواهند اسباب‌بازی، شیرینی و چیزهای دیگری که در مغازه‌ها می‌بینند، برای آن‌ها بخرند.

اگر فرزندانتان وسایلی که دوست دارند را خواستند، به آن‌ها بفهمانید پول محدود است. پدر و مادران اول باید کار کنند تا پول به دست آورند تا بتوان وسیله خرید.

اگر پول نقد دارید، به آن‌ها بگوئید فقط می‌توانند یک یا دو مورد را از بین چیزهایی که می‌خواهند باید انتخاب کنند.

در غیر این صورت، می‌توانید آن‌ها را از عواقب خرید آن آگاه کنید و به آن‌ها بگوئید که با خرید آن، چیزهای مهم‌تری که در زندگی وجود دارند، را نمی‌توان تهیه کرد.

با این روش، ما به فرزندان می‌آموزیم اولویت‌بندی کنند و بتوانند نیازهای خود را از خواسته‌های خود متمایز کنند.

حتی اگر پولدار باشید، عاقلانه است که بچه‌های خود را با این مفاهیم آشنا کنید تا آن‌ها بد بزرگ نشوند. (لوس بار نیایند)

راه‌حل: با آن‌ها به یک فروشگاه آب‌نبات و یا یک ساندویچ‌فروشی بروید و به آن‌ها مقدار کافی پول بدهید.

به آن‌ها اجازه دهید خرید کنند. اجازه دهید چیزهایی که می‌خواهند را بسنجند و ببینند چگونه می‌توانند از عهده پولی که به آن‌ها داده‌شده برآیند.

  • در مغازه‌های اطراف خرید کنند

معمولاً اولین چیزی که بچه‌ها را جذب می‌کند، عروسک است. این‌یک فرصت خوب است تا به آن‌ها در مورد به عقب انداختن خرید بگوئید، که وقت بیشتری داشته باشند تا وسایل را با مغازه‌های دیگر مقایسه کنند و گزینه مناسب برای خرید پیدا کنند.

عاقلانه است توضیح دهید که چرا چیزهایی که آن‌ها می‌خواهند را خرید نمی‏کنید، در غیر این صورت آن‌ها در فروشگاه کج‌خلق و بداخلاق می‌شوند.

با خرید در اطراف، آن‌ها خیلی زود یاد می‌گیرند خرید دوجین سیب در مراکز خرید ممکن است گران‌تر از خرید در بازار یا یک عروسک معمولی ممکن است بسیار مقرون‌به‌صرفه تر از آن‌هایی که مارک معروفی باشد که خیلی از دختران دوستش دارند.

راه‌حل: فرزندان خود را با روز “خرید خواروبار” آشنا کنید. روزهایی که نیاز دارید برای خانه وسایل لازم را بخرید. قبل رفتن، یک لیست خرید تهیه کنید و شامل این باشد که بچه‌ها فکر می‌کنند برای خانه چه چیزی لازم است.

موقع خرید، به بچه‌ها اجازه دهید لیست را داشته باشند و تصمیم بگیرند شما از چه مارک‌هایی خرید کنید.

با در نظر گرفتن اینکه این خرید اصلی‌تان است، شما باید نهایتاً در مورد کیفیت محصول، قیمت و عوامل دیگر که ممکن است تصمیمات شما را تحت تأثیر قرار دهد، فرزندان توضیح دهید.

دفعه بعد که شما با بچه‌ها برای خرید مواد غذایی می‌روید، دیگر فروشگاه‌ها یا آن‌هایی که بهتر هستند را در نظر بگیرید، یا بازار کشاورزان که در آن قیمت محصولات پایین است.

  • وقت طلاست

این ممکن است کلیشه‌ای باشد، اما بچه‌ها باید بدانند که فقط ۲۴ ساعت در روز وقت دارند تا کارهای خود را انجام دهند و یا اینکه هدر دهند.

مثل تابستان، آن‌ها این آزادی را برای انجام کارهایی که می‌خواهند انجام دهند دارند؛ به‌عنوان‌مثال کار کنند، غذا بفروشند، درس‌های ترم بعدی را مطالعه کنند یا اینکه فقط با دوستان خود بازی کنند و تعطیلات بگذرانند. آن‌ها باید بدانند تصمیماتشان آینده آن‌ها را تحت تأثیر قرار می‌دهد.

“بهترین زمان برای کاشت یک درخت، ۲۰ سال پیش بود، حالا بار دوم است.”

راه‌حل:  به فرزندان خود اجازه دهید در آخر هفته یا در زنگ تفریح آنچه می‌خواهند انجام دهند. با آن‌ها بنشینید و مزایای هر یک از فعالیت را برای آینده آن‌ها توضیح دهید.

هدف از این فعالیت این است که به آن‌ها اجازه دهید، مفهوم مدیریت زمان را با توجه به پیشرفت خود، درک کنند و از تحمیل فعالیت‌هایی که آن‌ها باید انجام دهند، جلوگیری می‌شود. به آن‌ها اجازه دهید با روش‌هایی که می‌دانند، البته با راهنمایی شما، لذت ببرند.

نظرتان را بفرمایید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.